Συχνές ερωτήσεις απαντήσεις (FAQ)

Συχνές ερωτήσεις απαντήσεις (FAQ)

Εχετε ερωτήσεις;

Δραστηριοποιούμαστε στην ευρύτερη περιοχή της Αργολίδας καθώς και στα νησιά Σπέτσες και Ύδρα. Αναλυτικά μπορείτε να δείτε τις περιοχές που εξυπηρετούμε στην σελίδα περιοχές κάλυψης.

Στόχος μας είναι η άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες σας. Καταφέρνουμε πάντα να βρούμε την πιο άμεση λύση σύμφωνα και με το δικό σας χρονοδιάγραμμα, μπορείτε να βασιστείτε σε εμάς! Για συγκεκριμένες πληροφορίες, καλέστε μας και κάποιος εκπρόσωπός μας θα εξετάσει άμεσα την ανάγκη σας και θα προτείνει λύσεις σύμφωνα με αυτή.

Στην αρχική μας επικοινωνία και οργάνωση του εξειδικευμένου πλάνου εργασιών καθαρισμού και φροντίδα για τον χώρο σας, μπορείτε να μας αναφέρετε για τα κατοικίδιά σας. Σε κάθε περίπτωση, οι εργασίες θα ολοκληρώνονται κανονικά, χωρίς να επηρεαστεί το πλάνο μας ή η καθημερινότητά τους.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να εξασφαλίσετε παροχή ρεύματος και νερού - όλα τα υπόλοιπα μπορείτε να τα αφήσετε πάνω μας!

Αδύνατον, αυτό θα ήταν ανθυγιεινό και αντιεπαγγελματικό. Απολυμαίνουμε τον εξοπλισμό μας μετά απο κάθε εφαρμογή / παροχή υπηρεσιών, έτσι ώστε σε κάθε νέα επίσκεψη να εξασφαλίσουμε υψηλές προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας τόσο για χώρο σας όσο και για το προσωπικό μας.

Διαθέτουμε πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας στον χώρο και ένα μεγάλο δίκτυο αξιόπιστων συνεργατών. Οι περισσότεροι νέοι πελάτες μας μαθαίνουν για εμάς από παραπομπές / οδηγίες από ήδη ευχαριστημένους πελάτες - αυτό πιστεύουμε είναι η πιο ισχυρή ένδειξη για την αξιοπιστία μας και το επίπεδο των προσφερόμενων υπηρεσιών.

Δεχόμαστε κάθε δυνατό τρόπο πληρωμής, αντικαταβολή, πληρωμή με κάρτα (POS), τραπεζική κατάθεση (ζητήστε μας πληροφορίες για τους τραπεζικούς λογαριασμούς).